Zakelijk

Producten en diensten voor uw bedrijf

Als zakelijke klant van Disposables B2B profiteer uw bedrijf van een groot assortiment aan producten en relevante diensten voor een aantrekkelijke prijs. Verder bieden wij u als zakelijke klant gemakkelijke functies aan. U kunt een bulklevering eenvoudig samen stellen en bestellingen kunnen eenvoudig gevolgd worden in het verwerkings- en verzend proces,. Bovendien geniet u als zakelijke grootafnemer van extra aantrekkelijke tarieven. Zo ontvangt u op bijna al ons onze artikelen korting. Bij bestellingen via de website boven de € 175 (exclusief BTW) zelfs gratis verzending per pakketpost.

disposables, medische disposables

Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice en zij helpen u graag met het begeleiden van uw bedrijfsaankoop en het maken van de juiste keuze. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, oordopjes, mondkapjes en overschoenen etc.

Groothandel

Wij voorzien uw bedrijf van de geschikte disposables en aanverwante artikelen. Geen bestelling is voor ons te groot!

Productie

Wij werken nauw samen met partner fabrikanten voor onze disposables en aanverwante artikelen in de Verenigde Staten en China.

Cooperation & Network

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van producenten en breiden dit uit, om u te voorzien van kwaliteit en een eerlijke prijs.

Product Customization

Uw eigen logo op product of een samengestelde verpakking het is allemaal mogelijk mits u voldoet aan onze MOQ.

Deskundig Advies

Bij Disposable B2B bent u een gewaardeerde klant. U krijgt een persoonlijke adviseur toegewezen die tijd voor u maakt.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand contactformulier in en een van onze klantenservice medewerkers belt u binnen één werkdag terug.  • *
Scroll naar top