Over ons – Uw groothandel voor disposables

Disposables B2B: oprichting

Disposables B2B is opgericht op 14 februari 2020 door Sidney van Hasselt. Disposables B2B biedt een totaal assortiment aan in disposables & aanverwante artikelen. Deze wegwerpproducten zijn zowel geschikt voor medische gebruik, reguliere werkzaamheden of privé. Momenteel groeien wij hard in diverse sectoren zoals de zorg, facilitair, dentaal en veterinair. Bij Disposables B2B bent u verzekerd van de beste prijs en een uitstekende kwaliteit. Elke klant is belangrijk voor ons en wordt bediend met een goede persoonlijk service.

Strategie

Om onze klanten vakkundig te kunnen bedienen is de online aanwezigheid van Disposables B2B één van de speerpunten van ons bedrijf. In het juiste tempo innoveren en investeren wij hier dan ook in. Onze website is duidelijk, overzichtelijk en altijd up to date. Onze klant is vandaag de dag niet alleen de huisarts of fysiotherapeut. Ook ziekenhuizen, zorg instellingen, de voedingsindustrie en de bouwsector weten de weg naar Disposables B2B vaak te vinden. Bij ons als klant staat u ook daadwerkelijk centraal en bouwen wij ons bedrijf om onze klanten heen.

Missie

Waarom de onderneming bestaat

Wij zijn een groothandel in medische wegwerpproducten & aanverwante artikelen. Denk bijvoorbeeld aan:

Disposables is een breed begrip. Wij richten ons op disposables en artikelen, die mensen beschermen tijdens hun werkzaamheden of privé. Denk bijvoorbeeld aan:

Voor de aanverwante producten moet u denken aan preventieve middelen zoals pbm’s. Met behulp van pbm’s kunnen mensen veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Ook producten, die hulp bieden bij calamiteiten behoren tot ons assortiment.

Disposables B2B heeft als doel, dat mensen veilig hun werkzaamheden kunnen verrichten als ze met stof, gevaarlijke stoffen en bacteriën werken. De producten hiervoor leveren wij alleen online tegen betaalbare prijzen.

Onze klanten

Hygiëne & bescherming zijn zowel op de korte termijn als op de lange termijn belangrijk voor bedrijven en instellingen in diverse branches. Op dit moment hebben wij veel MKB bedrijven in Nederland als klant. Deze klanten komen met name uit de zorg. Daarnaast heeft de regering momenteel ook beschermingsmiddelen verplicht in het openbaar vervoer en nemen bedrijven zoals kappers & schoonheidsspecialisten ook voorzorgsmaatregelen. De markt van disposables biedt dus voldoende kansen om de komende jaren duurzaam door te groeien. Op de korte termijn ligt de focus van Disopsables B2B op Nederlandse en Belgische bedrijven en particulieren.

Voor de langere termijn richten wij ons ook op ziekenhuizen, zorginstellingen en willen wij ook naam maken door heel Europa.

Kernwaarden

  • Betrouwbaar

  • Kwaliteit

  • Scherpe prijzen

  • Meedenkend met onze klanten

  • Respectvol

  • Verantwoord ondernemen

  • Makkelijk aankoopproces

Wat onderscheidt ons

Wij willen onze producten toegankelijk maken voor iedereen. Iedereen moet zichzelf namelijk in dezelfde mate kunnen beschermen. Daarom bieden wij onze klanten scherpe prijzen aan. Bij Disposables B2B zijn alle producten van A-kwaliteit. Het gehele aankoopproces kan snel en overzichtelijk worden doorlopen op onze website. Wij gebruiken een online offerte tool, die het aanvragen van offertes gemakkelijk maakt. U krijgt geen irritante e-mails en direct een prijsopgave.

Visie

Op wie richt de onderneming zich

Disposables B2B richt zich op MKB bedrijven en particulieren consumenten, die blootgesteld worden aan gevaren tijdens hun werkzaamheden of in privé zoals stof, gevaarlijke stoffen en bacteriën.

De oplossing van mijn producten en diensten

Met de producten van Disposables B2B kunnen mensen veilig hun werkzaamheden verrichten. Ze kunnen op een veilige manier helpen met het ontsmetten van ruimtes en materialen. Ze kunnen ook helpen en ondersteunen bij het ontsmetten en behandelen van wonden. Deze producten richten zich op ondernemers, werknemers of de klant zelf.

Toekomst

Disposables B2B wil in 5 a 10 jaar een gevestigde naam zijn in disposables in heel Europa. Daarnaast willen wij op termijn een eigen disposables lijn ontwikkelen die voor iedereen betaalbaar is.

Kantooradres (GEEN winkel, Bezoek op Afspraak)

Disposables B2B
Ravenlijn 42
4931VJ  Geertruidenberg

Correspondentie

Disposables B2B
Ravenlijn 42
4931VJ  Geertruidenberg
Email: contact@disposablesb2b.nl

Bedrijfsinformatie

KvK: 77345533
BTW: NL003183349B46
BANK: NL50INGB0007216176
BIC: INGBNL2A
Partners