Blogging

Hoe een houten vloer te schuren?

Als u de levensduur van uw houten vloer wilt verlengen, kan het ook een goed idee zijn om uw vloer te schuren met de juiste machine. Met zo'n klein onderhoud kom je een heel eind. De beste manier om een ​​houten vloer te schuren is met een vlakschuurmachine. Dit type schuurmachine is een elektrische schuurmachine, met een gewicht tussen 8 en 20 lbs, en kan naar elk niveau in uw huis worden gedragen. De schuurmachine draait op 1500 tpm. Deze snelheid is voldoende om in een korte tijd de maximale impact te produceren en is perfect om uw houten vloer, inclusief de hoeken, voorzichtig te schuren. Door het gebruik van deze machine kunt u gemakkelijk dagelijks de vloer schuren zonder dat u elk weekend hoeft te schuren. U kunt ofwel investeren in uw standaard vlakschuurmachine of overstappen op een grotere vlakschuurmachine.

Onthoud altijd dat u aan het einde van elke doorgang altijd iets meer naar de achterkant van de schuurzool moet afronden, terwijl u de schuurmachine langzaam over het vloeroppervlak beweegt.

Een andere factor die direct invloed heeft op de uitstraling van de vloer is de afwerking die je op het hout gaat gebruiken.

Soms creëren fabrikanten een afwerking die zo glad is dat schuren bijna onmogelijk is, of soms hebben ze een afwerking die zo glad is dat het schuren van cement op de vloer bijna geen verschil maakt. Welke afwerking u ook gebruikt, het moet een zelfgemaakte oppervlaktebehandeling zijn – dat wil zeggen, niet beschadigd door het hout zelf.

Bij het schuren van uw houten vloer kan de snelheid die u gebruikt van invloed zijn op het uiteindelijke uiterlijk van de vloer. Maar zelfs als u een hoogwaardige afwerking gebruikt, is het raadzaam om op zeer lage snelheid te beginnen met schuren voordat u met hogere snelheid begint. Het door de fabrikant aanbevolen snelheidsniveau is afhankelijk van de afwerking, dus raadpleeg altijd de richtlijnen van de fabrikant voor wat de werkelijke snelheid is voor de afwerking.

Begin altijd met schuren op het meest zichtbare deel van het hout, omdat de oneffenheden op uw houten vloer het gemakkelijkst te vinden zijn. Begin met de schuurmachine aan de randen en werk dan naar het midden toe.

Denk eraan om altijd in de richting van de messen te schuren. Houd er ook rekening mee om met de klok mee te werken. Als u uw houten vloer tegen de klok in schuurt, maakt u veel krassen. Omdat ze "niet-dragend" zijn, creëert het met de hand schuren meer een visueel effect en kunt u beter zien wat het voorbereidende werk is gedaan dan wanneer een object machinaal zou worden geschuurd. In plaats daarvan kan het gebruik van uw FI-scannertainmentsysteem of, indien beschikbaar, een digitale begle-scanner, werk van hoge kwaliteit produceren in minder tijd.

Aan de andere kant, als u uw oude vloer laat verwijderen en een nieuwe vloer gaat leggen, is het een goed idee om de oude vloer goed te schuren voordat u de nieuwe vloer legt. Om dit voor de eerste keer te doen, gebruikt u een plumeau om er zeker van te zijn dat al het stof en vuil is verwijderd. Gebruik vervolgens een handschuurmachine om de oude afwerking te verwijderen. Denk eraan om te schuren met magnetisch schuurpapier of een buffer en tack pad (of Improvement Cous) – of een scheidingsblok. Als u tapijt heeft, kunt u het beste een stofzuiger en een verlengslang gebruiken om al het overtollige vocht uit de bekleding te verwijderen voordat u op het kale hout gaat, door een luchtontvochtiger of een luchtontvochtiger met een slangbevestiging te gebruiken. Nadat u uw oude vloer met succes hebt verwijderd, kunt u door afwisselend met de hand schuren en stofzuigen te voorkomen dat er krassen op de rand van de planken komen. Dit is vooral belangrijk in gebieden met veel verkeer. Schuren met een schuurblok, schuurblokpad of schuurpapieropzetstuk, beide werken goed. Scheuren ontstaan ​​meestal waar planken van vloer samenkomen of van de hoeken van planken die tegen elkaar wrijven. Als u deze ziet, schuur het gebied dan lichtjes zonder schuurpapier en een Fountain Tow Power Handschuurhulpstuk om het overtollige materiaal te verwijderen.

Als u uw hardhouten vloer opnieuw afwerkt, wordt een extra product aanbevolen dat een korte blootstellingstijd vereist. Het is een vlek met hardheidsverbinding. Het product heet Hardfloor. Het wordt in dunne lagen aangebracht en vervolgens onder druk besprenkeld met behulp van een vloermachine met lange steel. op de vloer. Lang Werken aan de omtrek en werken naar de hoeken toe. Door eerst de nerf van het hout te volgen en ervoor te zorgen dat het hout niet in het blootgestelde hout trekt. totdat het water stopt. wordt door het hout vier- of eenzijdig geabsorbeerd zodat het hout daarna uitspoelt.

About Alexander Holland